پرشیا فایل | پروپوزال بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش | پرشیا فایل

پرشیا فایل

دانلودپایان نامه،پرسشنامه،پاورپوینت،اقدام پژوهی،پروپوزال

پروپوزال بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش

  • دسته:
  • قیمت: ۰ تومان
  • تاریخ ارسال : 22 اسفند 1396
  • بازدید : 288 بار
  • تعداد دانلود : 1
  • فرمت فایل : doc

دانلود رایگان پروپوزال کارشناسی ارشد مهندسی کشاورزی
با عنوان:

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش

پروپوزال بررسی اثر اسید سالیسیلیک و جیبرلین بر عملکرد و اجزای عملکرد ماش

بخشی از بیان مسئله:

آنچه علم کشاورزی بخصوص زراعت عهده دار است عبارت از تولید محصولات زیادتر و با کیفیت بهتر است که بتواند جوابگوی ازدیاد جمعیت باشد تا بدین وسیله فقر غذایی و گرسنگی را از میان بردارد (نور محمدی و همکاران، ۱۳۷۶ ). در حال حاضر حدود ۷۰درصد پروتئین گیاهی مورد استفاده انسان توسط غلات و حبوبات تآمین می شود. پایین بودن میزان پروتئن غلات (۱۲-۹درصد) و بالا بودن آن در حبوبات (۳۲-۱۸درصد) توجه مردم کشورهای در حال توسعه را به مصرف حبوبات به عنوان منبع مهم تآمین کننده پروتئین جلب نموده و حبوبات را به عنوان مکمل غذایی مناسب برای غلات مطرح کرده است. حبوبات بعد از غلات مهمترین نقش را در تغذیه بشر داشته و به دلیل کمبود منابع پروتئین حیوانی، عمده نیاز پروتئین از منابع گیاهی خصوصا حبوبات تآمین می شود.
ماش با نام علمی vigna radiate گیاهی است یکساله از خانواده حبوبات، از نظر گیاهشناسی حبوبات متعلق به خانواده لگومینوز می باشد. سطح زیر کشت ماش سبز در جهان در حدود ۳تا۵/۲ میلیون هکتار و تولید آن در حدود ۵ میلیون تن است. عمده ترین مناطق کشت این گیاه در جهان سریلانکا ،هندوستان،تایلند و پاکستان می باشند. دانه ماش از نظر ویتامین و مواد پروتئینی غنی است و بذرهای خشک آن تقریبا دارای ۶/۲۳ درصد پروتئین می باشد، علاوه بر این دانه ماش سرشار از فسفر است (مبصر و موسوی نیک، ۱۳۹۰).

بیشتر گیاهان قادر به استفاده از نیتروژن در حالت گازی نیستند. بسیاری از باکتری های آزادزی و همزیست بین باکتری ها و گیاهان عالی توان آن را دارند که نیتروژن اتمسفر را احیاء کرده و به صورت آمونیاک درآورند.حبوبات توانایی رایطه همزیستی با باکتری های جنس رایزوبیوم را دارند.باکتری های رایزوبیوم در گره هایی که روی ریشه تشکیل می شوند نفوذ کرده و عمل تثبیت نیتروژن را انجام می دهند. تخمین زده شده است که این باکتری ها در هر سال ۱۰۸ تن در کره زمین نیتروژن تثبیت می کنند که در زمین زراعی به ۲۰۰ تا ۱۰ کیلوگرم در هکتار میرسد. مقداری از این نیتروژن تثبیت شده برای گیاهان میزبان قابل استفاده است و مقداری هم پس از پوسیده شدن گره ها به نیتروژن خاک اضافه میشود، در عوض باکتری ها توسط کربوهیدراتهایی که میزبان در اختیار آنها قرار می دهد تغذیه می کنند….

رایگان – خرید
مطالب پیشنهادی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *